tisdag 12 november 2013

Farsdag, stella 4år

I söndags var det farsdag och jörgen fick byxor av barnen och choklad. Efter badande av barn och duschande städning och väntning på bilmekanikern så kom vi i väg till pappa. Umgicks och åt mat. Barnen lekte. Åkte hem sen och nattade barnen. Jag slog in paket och jörgen gjorde en tårta.

På måndagen väckte vi stella med tårta mjölk och paket och självklart sjöng vi för henne. Bilder kommer sen dem togs med systemkamera. Hon fick många paket som hon tyckte om. Hon blev hemma ifrån dagis och fick bestämma vad vi skulle göra så hpn bestämde badhuset. Var där i ca 5,5 timme. Lekte under hökens vingar kom och två andra familjer anslöt hehe. Luna å stella åker rutcherkana själv och luna lärde sig hoppa själv ifrån ettans trampolin. Blev lunch där. Luna övade på att flyta utan puffar. Mina tjejer älskar att bubbla bubbelbad och fika var gott efter många timmars lekande. Åkte hem och åt kvällsfika och nattade barn sen.

Idag var barnen en stund på dagis och jörgen var i skolan. Jag passade på att vila hade så ont i huvudet.

Lite roligt är det med alvin. Lägger bara ner honom i sängen när han är trött och han somnar själv. Saknar myset när han sover i min famn men vill tänka på hans bästa. Han sover så bra på nätterna också.

Idag var han med systrarna och lekte som han njöt av uppmärksamheten! Dem byggde en koja och han var i mitten hihi

När han sov middag byggde vi med stellas nya pussel halvan och polisbilen samt spöket laban.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar